Guldkage
Dej:
4 æggeblommer
70 g sukker
4 spsk kogt vand
70 g mel
2 tsk bagepulver
Pynt:
4 æggehvider
160 g sukker
Pisk æggeblommer og sukker til det er lyst og luftigt. Tilsæt vand. Sigt mel og bagepulver sammen ned i dejen. Rør forsigtig til det er blandet. Hæld dejen i 2 smurte raspede springforme. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt og pisk igen. Hæld hviderne forsigtigt over dejen i de 2 forme. Bag i 15 minutter ved 180 grader, skru ned og bag derefter i 25 minutter ved 120 grader.
Fyld:
1/4 l piskefløde
200 g hindbær, brombær eller anden frugt
75 g sukker
Rør hindbær med sukker. Pisk fløden. Bland piskefløde med frugt. Undgå evt. noget af saften hvis frugten er meget fugtig. Læg kagen sammen med frugtskummet og server straks.
Skriv et svar