Categories
2000 og frem Frokost og middagsretter Uncategorized

Saltet småkage med røget spæk og solbær

Print Friendly, PDF & Email

Det er en af de mest besværlige og krævende opskrifter vi har prøvet med en del besvær i sidste øjeblik og et meget lille resultat, men også anderledes og velsmagende på en helt ny måde. Server ikke kaffe til småkagerne – det vil være helt forkert! Den har mange ”sjove” ingredienser, som vi bestilte hos http://specialkoebmanden.dk. De leverede varerne hurtigt.

Vores kommentarer:

Vi malede isomalten til et fint pulver ved at putte det i en plasticpose og køre kagerullen henover nogle gange. Røget spæk er åbenbart ikke noget der sælger godt, men til sidst lykkedes det at få fat i det på bestilling.
Havesyre lykkedes det os til gengæld ikke at skaffe – så vi brugte i stedet rød skovsyre – skovsyrens blade er desværre meget mindre end havesyrens – så de kunne ikke udstikkes som beskrevet i kogebogen. De blev i stedet efter bedste evne lagt på småkagerne. En herlig lille mellemret.

Granskud måtte vi opgive at finde i september.

By Dorthe

Dorthe Bechmann
Roskilde
info@udenmadogdrikke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.