Det er virkelig en ret for os med god tid og desværre lykkedes det os heller ikke at skaffe alle ingredienserne.
Med retten følger herlige unikke maltpuder – som bør udbredes til mange andre sammenhænge. Der er maltpudedej nok til lange tider bagefter. Det er vildt sjovt at se dem puffe op og blive til puder i den varme olie.
Vores kommentarer:
Rødbedegeleen stives med agar-agar som vi købte hos http://specialkoebmanden.dk. Det var virkelig svært at få rødbedegeleen til at balancere på de varme rødbeder.
Eddike, blade og essens af hybenroser måtte vi erstatte med roseneddike og rosenvand, samt roser fra haven og karljohanolie lykkedes det os heller ikke af finde i nogen butik.
Retten kræver rigtig meget forberedelse men resultatet står mål med anstrengelserne – det smagte bare rigtig godt.
Jack Truelsen skriver
Hej Dorthe,
Hvad er opskriften på dine maltpuder?
Dorthe skriver
Hej – jeg ville gerne bringe den men det er jeg desværre ikke sikker på at jeg må på grund af rettigheder men den står i NOMA kogebogen – så jeg tror du må en tur på biblioteket. Desværre. hilsen Dorthe